Lunch | Diner

Voorgerechten

Zeeuwse Platte Oester € 3,50 p.st.

Rode wijn-azijn / citroen

Noorse zalm €19,50

Brioche / crème fraiche / bieslook

Pizza tonijn € 19,50

Wasabi / sesamzaad / rauwe tonijn

Ceviche Zeebaars € 19,50

Mandarijn / crumble van wasabi / sojaboon / nori

Hand gesneden Steak Tartaar € 19,50

Gebakken ganzenlever / klassieker

Carpaccio € 21,50

Carpaccio

Terrine € 19,50

Ganzenlever / kletskop / abrikozencompote / specerijen

Vegetarisch (dagprijs)

Be surprised!

Hoofdgerechten

Gebakken grietfilet € 29,50

Zuurkool / truffeljus

Fijne lintpasta € 29,50

Halve kreeft / bolognese

Flammkuchen € 27,50

Zwezerik / ganzenlever

Ossenhaas Rossini € 32,50

Ossenhaas (200 gr) / ganzenlever / Madeirasaus

Ribeye Bearnaise € 32,50

Australian Grain Fed Ribeye (200 gr) / Bearnaise

Nagerechten

Dame Blanche € 7,50

mooR-Style

Moelleux € 7,50

Passievrucht

Candybar € 7,50

Framboos / Oreo

Dessert van de Chef (dagprijs)

2 wekelijks wisselend

Selectie van Europese Kaassoorten € 9,50

mooR Menu

35,50

Voorgerechten

Gegrilde Tonijn met een Gazpacho van Puntpaprika, Xipistersaus, waarbij een salade van angulas en frisse kruiden

of

Terrine van eendenlever/truffel/appel en knolselderij

Hoofdgerechten

Gestoomde kabeljauw met oester/parelgort, jus van zeeuwse kokkels

of

Gebraden eendenborst/gelakte aubergine/sesamzaad/spitskool, jus van miso

Nagerechten

" Rotte patatten" met een sorbet van Bloedsinaasappel

of

Selectie van Europese kaassoorten (3 stuks)

Laat u verwennen en verrassen door de Cuisiniers

  • 4-gangen surprise menu € 45,50
  • 4-gangen wijnarrangement € 28,00
  • 5-gangen surprise menu € 55,50
  • 5-gangen wijnarrangement € 35,00
  • 6-gangen surprise menu € 65,50